Vea Bua
  • Vea Bua

Vea BUA

Spray pe bază de Vitamina E 

Reface și hidratează pielea agresată de diversi factori

Calmează pruritul, hidratant, protector, antioxidant, anti-radicali liberi

Nu conține parfum, coloranți, conservanți, parabeni

Flacon 50 ml (apx. 300 pufuri de o secundă)

  • Datele dvs. sunt în siguranță. Datele dvs. sunt în siguranță.
  • Livrare rapidă în 24-48 ore. Livrare rapidă în 24-48 ore.
  • 14 zile pentru retur. 14 zile pentru retur.

VEA BUA este o formulă inovatoare, care permite aplicarea VEA OLIO (vitamina E pură 100%) pe piele sub formă de spray, fără a atinge zona (igienic), pentru a crea un film omogen și persistent cu proprietăți antioxidante, de hidratare și reepitelizare.

INDICAȚII: piele uscată, fisuri datorate agenților externi. Potrivit pentru piele sensibilă, cu roșeață, cu dermatite, intoleranțe sau alergii. 

Protejează mamelonul, previne și repară ragadele mamelonare apărute în timpul alăptării (se poate alăpta în timp ce produsul este aplicat pe mamelon, comestibil). 

Cel mai igienic produs de pe piață și cel mai usor de folosit, fără atingere.

Cu efect  de refacere a barierei cutanate, de calmare a iritațiilor, diminuare a roșeții, și reepitelizare/ cicatrizare rapidă (în caz de leziuni, fisuri, arsuri, inclusiv după expunerea la soare, înțepături de insecte).

Hidratează și revitalizează pielea, oferă protecție împotriva agresiunii factorilor externi. Cu efect puternic antioxidant, combate acțiunea nocivă a radicalilor liberi și încetinește îmbătrânirea celulară. Tratament emolient pentru pielea uscată și descuamată.

MOD DE UTILIZARE: AGITAȚI ÎNAINTE DE UTILIZARE. Pulverizați pe zona afectată, cel puțin de două ori pe zi. Nu este necesară masarea zonei după aplicare.

Testat dermatologic și microbiologic.

Hipoalergenic, formulat pentru a minimaliza riscurile de alergie. 

veabuaro

Fisa tehnica

Cantitate
50 ml
Aplicare
Zone mici și mari
Tip ambalaj
Flacon

S-ar putea sa-ti placa