Vea SIL
  • Vea SIL
  • Vea SIL

Vea SIL

VEA SIL

Lamina de silicon subțire și sterila cu vitamina E, Silicon + Vitamina E

Cutie cu 8 benzi

  • Datele dvs. sunt în siguranță. Datele dvs. sunt în siguranță.
  • Livrare rapidă în 24-48 ore. Livrare rapidă în 24-48 ore.
  • 14 zile pentru retur. 14 zile pentru retur.

VEA SIL este o bandă subțire, sterilă de silicon îmbogățit cu vitamina E ce lasă pielea să respire.


Nu conține apă, conservanți, arome, coloranți, alcool, pentru a minimiza riscul de alergii.


INDICAȚII: acțiune emolientă și hidratantă, cu un efect calmant asupra pruritului. Lasă pielea moale și netedă.
VEA SIL este indicat pentru a reduce și a preveni cicatricile hipertrofice și cheloide de orice origine (intervenție chirurgicală ex. cezariană, traumatisme, arsuri, acnee și vergeturi). În caz de roșeață cauzată de supraexpunerea la razele UV sau după tratamente de înfrumusețare (cu laser, radiofrecvență, peeling). Ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire (anti-rid) și a daunelor cauzate de produsele cosmetice sau de expunerea excesivă la soare. Se aplică în special pe față, gât și mâini.


MOD DE UTILIZARE: înainte de a aplica VEA SIL, curățați zona afectată și scoateți banda din carcasă. Dacă este necesar, poate fi decupată dimensiunea dorită, pentru a se potrivi perfect și a se lipi pe suprafața care trebuie tratată. Banda poate fi aplicată pe una dintre cele două părți, după îndepărtarea foliei de plastic de pe ambele părți. Se recomandă să se acopere VEA SIL cu un bandaj adecvat sau cu un plasture. Pentru o utilizare prelungită pe zone cu atașare dificilă (cot, genunchi, etc) se acoperă cu un bandaj. O singură bandă de VEA SIL poate fi utilizată până la 7 zile.
AVERTISMENT: Nu utilizați produsul dacă ambalajul a fost deteriorat. Garantăm sterilitatea produsului doar dacă ambalajul este închis și intact. Numai pentru utilizare unică. A nu se utiliza în caz de alergie cunoscută sau sensibilitate la oricare dintre ingrediente.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

A se păstra la temeperatura camerei.


 Cutie cu 8 benzi de silicon sterile

veasilro

Fisa tehnica

Cantitate
8 lamine sterile
Tip ambalaj
Cutie cu 8 lamine sterile

S-ar putea sa-ti placa