Plata produselor comandate se poate efectua exclusiv in avans sau cel mai tarziu la livrarea produselor.

CARTAL IDG SRL isi rezerva dreptul ca, in cazul in care furnizorii produselor solicita acest lucru, sa solicite plata in avans a unei parti a valorii produselor.

Plata in avans se poate realiza prin dispozitie de transfer sau ordin de plata, in baza unei facturi proforma; dovada platii trebuie trimisa catre CARTAL IDG SRL la adresa de e-mail office@cartal.ro Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.

Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii.

Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

In situatia in care se plateste un avans iar produsele nu se mai ridica de catre dvs din motive ce nu tin de CARTAL IDG SRL, avansul nu va mai fi restituit.

Metodele de plata disponibile pe site-ul www.cartal.ro sunt urmatoarele: 

1. Plata cu numerar la livrare = Ramburs

Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii. 

2. Plata prin transfer bancar / plata cu OP.

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza Facturii Proforma emisa de cartal.ro in momentul efectuarii comenzii, fara nici un cost asociat transferului de bani, in afara celui perceput de banca platitorului.

Proforma poate fi gasita atat in e-mail-ul de confirmare a comenzii, cat si ulterior in contul dumneavoastra deschis la cartal.ro.

Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii. Transmiterea unei copii a OP-ului la cartal.ro urgenteaza livrarea produselor.

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Beneficiar: S.C. CARTAL IDG S.R.L.

Cod Fiscal: RO 37386661

Adresa: Bucureşti Sectorul 3, Strada BECAŢEI, Nr. 2, CAMERA 1, Bloc R4, Scara F, Etaj 1, Ap. 282

Cont IBAN: RO67BTRLRONCRT0495547201

Banca: Banca Transilvania

3. Plata securizară cu cardul prin NETOPIA Payments, fără nici un cost suplimentar celui afisat in coșul de cumparături.