AEVIТ - Gel hidratant pentru buze 20 ml

25,05 lei
cu TVA

GEL HIDRATANT PENTRU BUZE AEVIT

hidratează eficient, hrănește și protejează pielea delicată a buzelor, oferă o îngrijire perfectă

Cantitate

  • Datele dvs. sunt în siguranță. Datele dvs. sunt în siguranță.
  • Livrare rapidă în 24-48 ore. Livrare rapidă în 24-48 ore.
  • 14 zile pentru retur. 14 zile pentru retur.

GEL HIDRATANT PENTRU BUZE AEVIT hidratează eficient, hrănește și protejează pielea delicată a buzelor, oferă o îngrijire perfectă

Gelul hidratant pentru buze „AEVIT” LIBREDERM, creat pentru îngrijirea zilnică a pielii sensibile a buzelor. Recomandat pentru utilizare atunci când pielea delicată a buzelor este uscată, fisurată și iritată. Hidratează profund, emoliază și hrănește. Protejează și restabilește efficient pielea. Textura ușoară a gelului oferă o îngrijire excelentă, restabilește elasticitatea și catifelarea naturală. Gelul nu conține parfum și coloranți artificiali. Sinergia vitaminelor A și E oferă un efect antioxidant, protejează împotriva factorilor negativi externi. Stimulează sinteza de colagen, restabilește elasticitatea pielii și netezimea. Hidratează eficient, accelerează procesele de regenerare, elimină scăciunea, iritarea și peelingul.

Provitamina B5 (D-pantenolul) are un efect de hidratare profund, netezește și înmoaie pielea buzelor. Contribuie la vindecarea micilor fisuri și previne apariția acestora. Untul de shea, cacao și piersică în combinație cu gelul aloe vera, extractul de gălbenele și alfa-bisabolol natural, hrănește și înmoaie pielea buzelor, hidratează intens. Are un effect regenerator și antibacterian.

Perioada de valabilitate: 24 de luni, după deschiderea tubului, nu mai mult de 3 luni. A nu se lăsa la îndemâna copiilor, protejat de lumina solară la temperature de la +5°C până la +25°C.

Contraindicații: intoleranță sau alergie cunoscută la oricare dintre ingrediente.

49 Produse