Vea Shampoo
  • Vea Shampoo

Vea SHAMPOO

ȘAMPON cu Vitamina E

- Lasa parul matasos

- Anti-mătreață Z.P.

- Șampon cu Vitamina E

- Calmează mancarimea

- pH neutru


Conține VEA Olio (Vitamina E pura), hidratant, calmant, previne uscarea pielii

Antioxidant, anti-radicali liberi. Nu conține parfum, coloranți, parabeni.

Protejează scalpul sensibil și este potrivit pentru spălare frecventă.

Tub 125 ml

  • Datele dvs. sunt în siguranță. Datele dvs. sunt în siguranță.
  • Livrare rapidă în 24-48 ore. Livrare rapidă în 24-48 ore.
  • 14 zile pentru retur. 14 zile pentru retur.

PRODUSUL POATE FI FOLOSIT IN SARCINA. Calmeaza mancarimea si intareste firul de par si scalpul, in acest fel prevenind caderea parului din timpul sarcinii.

Combate mătreața. Calmează pruritul. Hidratează scalpul.

Nu conține SLS/SLES (Sodium Lauryl Sulfate și Sodium laureth sulfate), testat pentru gluten si nichel

ȘAMPONUL VEA, la fel ca toată linia de produse VEA, utilizează eficiența și puterea vitaminei E ca un ulei similar filmului lipidic de pe pielea scalpului. ȘAMPONUL VEA, conține VEA Olio (vitamina E în stare pură), într-un procent ridicat (al doilea ingredient), care conferă vitalitate și hidratare părului, cu o acțiune calmantă pe scalpul sensibil.

Produsul mai conține Zinc Piritionă și Pirocton Olamina, cu efecte anti-fungice, pentru a combate în mod activ mătreața și a preveni formarea fungilor asociați cu mătreață (pe păr uscat sau gras), lăsând senzația de păr mătăsos.

INDICAȚII: pentru toate tipurile de păr, suficient de blând pentru spălare frecventă. Scalp uscat in urma dermatitelor.

Respectă echilibrul natural al pH-ului pielii. 

MOD DE UTILIZARE: se aplică o cantitate suficientă de ȘAMPON VEA pe părul umed pentru a crea spumă și se masează ușor, lăsând șamponul să acționeze timp de câteva minute (2 până la 3 minute), apoi se spală bine cu apă caldă. Pentru afectiuni, cum ar fi dermatita seboreica, se lasa pe scalp 10 minute. Poate fi aplicat direct pe față pe zonele afectate de dermatită.

Testat dermatologic și microbiologic.

RECOMANDARE DE LA UN COAFOR PROFESIONIST: înainte de spălarea părului, turnați șamponul în palmă și distribuiți uniform pe scalp. Se adaugă puțină apă cu mâna și se masează ușor pe tot părul. Se repetă dacă este necesar (pentru părul foarte lung). Apoi se piaptănă de 4/5 ori în toate direcțiile, astfel încât șamponul să se extindă pe toată lungimea, pentru a conferi luciu părului. Îndepărtați șamponul ușor cu apă (nu folosiți jet puternic) și clătiți. Dacă este necesar, se repetă procesul cu o cantitate mai mică de șampon (a doua spălare).

veashampooro

Fisa tehnica

Cantitate
125 ml
Aplicare
Scalp, fata, corp
Tip ambalaj
Flacon

S-ar putea sa-ti placa