VITAMINA E CREMĂ-ANTIOXIDANTĂ PENTRU PIELEA SENSIBILĂ DIN JURUL OCHILOR

35,70 lei
cu TVA

VITAMINA E CREMĂ-ANTIOXIDANTĂ PE BAZA ULEIULUI DE CAMELINĂ ȘI TROXERUTIN PENTRU PIELEA SENSIBILĂ DIN JURUL OCHILOR

Crema are acțiune pronunțată împotriva cearcănelor și "cercurilor întunecate" de sub ochi.

Cremă antioxidantă pentru pielea delicată din jurul ochilor «VITAMINA E» LIBREDERM® pe baza uleiului de camelină și troxerutin consolidat, este creată special pentru o îngrijire deosebită a pielii. 

Cantitate

  • Datele dvs. sunt în siguranță. Datele dvs. sunt în siguranță.
  • Livrare rapidă în 24-48 ore. Livrare rapidă în 24-48 ore.
  • 14 zile pentru retur. 14 zile pentru retur.

VITAMINA E CREMĂ-ANTIOXIDANTĂ PE BAZA ULEIULUI DE CAMELINĂ ȘI TROXERUTIN PENTRU PIELEA SENSIBILĂ DIN JURUL OCHILOR

Crema are acțiune pronunțată împotriva cearcănelor și "cercurilor întunecate" de sub ochi.

Cremă antioxidantă pentru pielea delicată din jurul ochilor «VITAMINA E» LIBREDERM® pe baza uleiului de camelină și troxerutin consolidat, este creată special pentru o îngrijire deosebită a pielii. Aplicarea zilnică a cremei încetinește îmbătrânirea pielii, lasând-o moale, netedă și hidratată. Face ridurile mimice mai puțin vizibile. Crema are acțiune pronunțată împotriva cearcănelor și "cercurilor întunecate" de sub ochi. Vitamina E (tocoferol) – antioxidant puternic, încetinește procesului de îmbătrânire, posedă proprietăți excelente de hidratare, menținând echilibrul hidrolipidic. Contribuie la regenerarea rapidă și reînnoirea celulelor. Ajută la protejarea pielii de efectele nocive ale razelor ultraviolete. Troxerutin – bioflavonoid, cel mai stabil antioxidant natural, previne rapid apariția cearcănelor și "cercurile întunecate" de sub ochi. Uleiul de camelină - component nutritive natural, 60% compus din acizi grași polinesaturați. Are proprietăți transdermale, permite penetrarea tuturor ingredientelor active ale cremei în straturile profunde ale pielii, îmbunătățind eficacitatea cremei.

Mod de utilizare: pe pielea curată din jurul ochilor aplicați crema și masați ușor până la absorbția completă. Recomandăm aplicarea cremei dimineața după spălare și seara cu 1,5 - 2 ore înainte de culcare.

Termen de valabilitate: 24 luni. A se proteja de lumina solară, a se păstra la temperature de la +5°C până la +25°C.

Contraindicații: intoleranță sau alergie cunoscută la oricare dintre ingrediente.

54 Produse