CREMĂ-ANTIOXIDANTĂ PENTRU FAȚĂ VITAMINA E

49,98 lei
cu TVA

CREMĂ-ANTIOXIDANTĂ PENTRU FAȚĂ VITAMINA E

Cremă-antioxidantă puternic hidratantă

Cremă-antioxidantă pentru față «VITAMINA E» LIBREDERM® cu proprietăți puternice de hidratare, este special creată pentru o îngrijire deosebită a pielii. Imediat după aplicare, pielea devine hidratată, catifelată și netedă. 

Cantitate

  • Datele dvs. sunt în siguranță. Datele dvs. sunt în siguranță.
  • Livrare rapidă în 24-48 ore. Livrare rapidă în 24-48 ore.
  • 14 zile pentru retur. 14 zile pentru retur.

CREMĂ-ANTIOXIDANTĂ PENTRU FAȚĂ VITAMINA E

Cremă-antioxidantă puternic hidratantă

Cremă-antioxidantă pentru față «VITAMINA E» LIBREDERM® cu proprietăți puternice de hidratare, este special creată pentru o îngrijire deosebită a pielii. Imediat după aplicare, pielea devine hidratată, catifelată și netedă. Textura ușoară a cremei nu creează un "efect de peliculă" pe față. Crema se absoarbe rapid, nu lucește inestetic și este o bază excelentă pentru machiaj. Vitamina E (tocoferol) – antioxidant puternic, încetinește procesului de îmbătrânire, posedă proprietăți excelentede hidratare, menținând echilibrul hidrolipidic. Contribuie la regenerarea rapidă și reînnoirea celulelor. Ajută la protejarea pielii de efectele nocive ale razelor ultraviolete. Complexul de acizi grași polinesaturați (linoleic, linolenic, arahidonic) previne îmbătrânirea pielii, stimulând procesul de regenerare a membranei celulare și oferind un efect de menținere a apei care activează procesele metabolice.

Mod de utilizare: aplicați crema pe pielea curată a feței și gâtului cu mișcări ușoare pe liniile de masaj. Lăsați crema să se absoarbă. Veți simți imediat că pielea este hidratată. Puteți începe machiajul.

Termen de valabilitate: 24 luni, după deschidere nu mai mult de 6 luni. A nu se utiliza după data expirării!

Condiții de depozitare: protejat de lumina solară la temperature de la + 5°C până la + 25°C.

Contraindicații: intoleranță sau alergie cunoscută la oricare dintre ingrediente.

54 Produse