CREMĂ-GEL PENTRU SPĂLARE DELICATĂ VITAMINA E

CREMĂ-GEL PENTRU SPĂLARE DELICATĂ VITAMINA E

Îndepărtează delicat și eficient impuritățile și machiajul

PENTRU TEN NORMAL ȘI CU TENDINTĂ DE USCARE

Cremă-gel cu Vitamina E pentru curățare delicată LIBREDERM®. Crema-gel pentru curățare delicată, este concepută pentru curățarea tenului normal și cu tendință spre uscat. 

  • Datele dvs. sunt în siguranță. Datele dvs. sunt în siguranță.
  • Livrare rapidă în 24-48 ore. Livrare rapidă în 24-48 ore.
  • 14 zile pentru retur. 14 zile pentru retur.

CREMĂ-GEL PENTRU SPĂLARE DELICATĂ VITAMINA E

Îndepărtează delicat și eficient impuritățile și machiajul

PENTRU TEN NORMAL ȘI CU TENDINTĂ DE USCARE

Cremă-gel cu Vitamina E pentru curățare delicată LIBREDERM®. Crema-gel pentru curățare delicată, este concepută pentru curățarea tenului normal și cu tendință spre uscat. Îndepărtează delicat și eficient impuritățile și machiajul, pregătește pielea pentru aplicarea produselor tonice și pentru îngrijirea de bază. Nu lasă senzația de uscare și deshidratare. Fiind un antioxidant puternic, vitamina E încetinește procesul de îmbătrânire, are proprietăți excelente de hidratare și menține balanța hidrolipidică optimă. Contribuie, de asemenea, la regenerarea rapidă și reînnoirea celulelor. Uleiul de Babassu este unul dintre cele mai bune uleiuri pentru hidratarea și catifelarea pielii uscate și deteriorate, îmbunătățește funcția naturală de protecție a pielii și previne deshidratarea.

Mod de utilizare: o cantitate mică de gel se spumează în palmă, apoi se aplică pe față cu mișcări ușor circulare. Clătiți bine cu apă.

Contraindicații: intoleranță sau alergie cunoscută la oricare dintre ingrediente.

Termen de valabilitate: 24 luni, după deschidere nu mai mult de 12 luni. A nu se utiliza după data expirării.

Condiții de depozitare: a nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se păstra protejat de lumina solară la temperatură de la +5°C până la +25°C.