Gel hidratant pentru buze AEVIT cu suc de căpșuni, 20ml

25,05 lei
cu TVA

GEL HIDRATANT PENTRU BUZE AEVIT cu suc de căpșuni

Hidratează intens, emoliază și hrănește tandru pielea buzelor, protejează și restabilește catifelarea.

Cantitate

  • Datele dvs. sunt în siguranță. Datele dvs. sunt în siguranță.
  • Livrare rapidă în 24-48 ore. Livrare rapidă în 24-48 ore.
  • 14 zile pentru retur. 14 zile pentru retur.

Hidratează intens, emoliază și hrănește tandru pielea buzelor, protejează și restabilește catifelarea.

Gelul hidratant pentru buze cu suc de căpșuni "AEVIT" LIBREDERM este conceput pentru îngrijirea zilnică a buzelor. Hidratează profund, emoliază și hrănește pielea delicată a buzelor, scutind-o de uscăciune, crăpături și iritații. Protejează și restabilește în mod eficient. Gelul cu textura ușoară este absorbit rapid, restabilind buzelor catifelarea și elasticitatea naturală. Fără coloranți și parabeni. Sinergia vitaminelor A și E oferă un efect antioxidant, protejează împotriva factorilor externi negativi. Stimulează sinteza de colagen, restabilește elasticitatea pielii și netezimea. Hidratează eficient, accelerează procesele de regenerare, elimină deshidratarea, iritațiile și peelingul. Provitamina B5 (D-pantenolul) are un efect de hidratare profundă, netezește și înmoaie pielea buzelor. Vindecă fisurile mici și previne apariția lor. Untul de Shea, cacao și piersica în combinație cu extractul de gălbenele și sucul de căpșuni hrănesc și emoliază pielea buzelor, hidratează și regenerează intens. Are efect antibacterian.

MOD DE UTILIZARE: aplicați o cantitate mică de gel pe pielea buzelor și distribuiți uniform cu mișcări ușoare de masaj. Aplicați la nevoie, dar nu mai mult de 3-4 ori pe zi. Perioada de valabilitate: 24 de luni, după deschiderea tubului, nu mai mult de 6 luni. A nu se utiliza după data expirării.

Condiții de depozitare: a nu se lăsa la îndemâna copiilor, protejat de lumina solară la temperatură de la +5°C până la +25°C. Contraindicații: intoleranță sau alergie cunoscută la oricare dintre ingrediente.

50 Produse