Sacosa cumparaturi, manere lungi, Bumbac Organic

20,23 lei
cu TVA

Sacosa pentru cumparaturi cu manere lungi din bumbac organic. 

Cantitate

  • Datele dvs. sunt în siguranță. Datele dvs. sunt în siguranță.
  • Livrare rapidă în 24-48 ore. Livrare rapidă în 24-48 ore.
  • 14 zile pentru retur. 14 zile pentru retur.

De ce sa alegem bumbac organic?

Bumbacul organic este plantat la ferme eco care respecta reguli clare pentru alimentele ecologice si bumbac, de la seminte la productia finala de panza, inclusiv cusutul. Utilizarea agentilor chimici toxici in timpul plantatiei sau productiei este interzisa, deoarece acestea pot dauna lucratorilor si mediului. De asemenea, sunt interzise si organismele modificate genetic.
Imbracamintea din bumbac organic nu provoaca reactii alergice.
Spre deosebire de materialele sintetice (poliester, lana), bumbacul organic nu elibereaza microfibrele din plastic in timpul spalarii. Deoarece statiile de tratare a apelor reziduale nu se pot ocupa de aceste microfibre, ele ajung in rauri si mari, contaminand apa si solul, provocand daune animalelor si uneori ajungand pe placile noastre.

CERTIFICARE

Bumbacul organic, din care se fabrica asternuturile noi, a fost cultivat, produs si certificat in conformitate cu standardele organizatiei internationale GOTS. Aceste standarde stabilesc metodele de cultivare a bumbacului, recoltarea acestuia si productia de imbracaminte si alte produse textile, inclusiv culori, fire si nasturi, respectand in acelasi timp conditiile sociale si de munca ale lucratorilor.

Fabricat in India.

INTRETINERE: Spalati la 40 ° C, de preferinta intr-un detergent delicat. Nu utilizati balsam de tesaturi.

Contractie de pana la 15%. In timpul utilizarii, acesta revine din nou la dimensiunea originala.

*Pozele sunt cu titlu de prezentare

100 Produse