SER ACTIVATOR hidratant CU ACID HIALURONIC

SER ACTIVATOR hidratant CU ACID HIALURONIC

Pentru față și zona din jurul ochilor. Stimulează producția proprie de acid hialuronic. 

  • Datele dvs. sunt în siguranță. Datele dvs. sunt în siguranță.
  • Livrare rapidă în 24-48 ore. Livrare rapidă în 24-48 ore.
  • 14 zile pentru retur. 14 zile pentru retur.

SER ACTIVATOR hidratant CU ACID HIALURONIC

Pentru față și zona din jurul ochilor. Stimulează producția proprie de acid hialuronic. Serul activator cu acid hialuronic de hidratare LIBREDERM®, datorită conținutului ridicat de acid hialuronic cu dimensiune moleculară mică, hidratează profund și continuu chiar și cea mai uscată piele, menținând un echilibru optim de apă, redă pielii luminozitatea și culoarea sănătoasă. Elimină senzația de tensiune, ridurile și exfolierea cauzată de deshidratare. Nu conține parabeni, coloranți și parfum.

ACȚIUNEA IMEDIATĂ ÎN TREI DIRECȚII

Hidratare: serul conține o cantitate de acid hialuronic cu dimensiune moleculară mică pentru hidratarea profundă a pielii și extract unic de fermenți Alteromonas, care îmbunătățesc sinteza propriului acid hialuronic în piele cu 128%! Restabilire: compoziția unică stimulează producția de lipide și îmbunătățește funcțiile de barieră a pielii, restabilește sinteza de filagrină, sursă a factorului natural de hidratare (NMF).

Îmbunătățirea aspectului: pielea arată mai fermă, întinsă și netedă, se îmbunătățește semnificativ tenul și textura pielii.

Mod de utilizare: aplicați pe zona curățată și uscată a feței și zona din jurul ochilor. Poate fi folosit ca un produs independent sau înainte de aplicarea cremei cu acid hialuronic LIBREDERM®, consolidând acțiunea sa.

Contraindicații: intoleranță sau alergie cunoscută la oricare dintre ingrediente.