CREMĂ CU ACID HIALURONIC CU ACȚIUNI MULTIPLE PENTRU CONTURUL OCHILOR

CREMĂ CU ACID HIALURONIC CU ACȚIUNI MULTIPLE PENTRU CONTURUL OCHILOR

Fortifică și netezește pielea, reduce cercurile întunecate de sub ochi, recomandată ca o mască expresă. Cremă cu acid hialuronic cu acțiuni multiple pentru pielea din jurul ochilor. 

 

Datele dvs. sunt în siguranță.

 

Livrare rapidă în 24-48 ore.

 

30 zile pentru retur.

CREMĂ CU ACID HIALURONIC CU ACȚIUNI MULTIPLE PENTRU CONTURUL OCHILOR

Fortifică și netezește pielea, reduce cercurile întunecate de sub ochi, recomandată ca o mască expresă. Cremă cu acid hialuronic cu acțiuni multiple pentru pielea din jurul ochilor. Crema cu acid hialuronic pentru pielea din jurul ochilor a fost dezvoltată de laboratorul LIBREDERM® pentru reducerea semnificativă a semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii. Componentele active din formula cremei: acidul hialuronic cu molecule de greutate diferită - substanță biotehnologică cu proprietăți de reîntinerire pronunțate, ce permite păstrarea umidității, hidratând active straturile superioare ale pielii. Sistemul special patentat pentru conturul ochilor întărește structura pielii: întinde cutele pleoapelor, luminează cercurile întunecate de sub ochi și reduce inflamația.

Contraindicații: intoleranță sau alergie cunoscută la oricare dintre ingrediente.

Mod de utilizare: dimineața și seara aplicați o cantitate mică de cremă în zona din jurul ochilor, neapărat inclusiv și pleoapele superioare. Pentru a obține un efect mai mare utilizați crema ca o mască expresă: aplicați un strat subțire, lăsați timp de 3 minute, apoi ștergeți excesul cu un șervețel.

Termen de valabilitate: 24 luni. A se proteja de lumina solară. A se păstra la temperaturi de la +5°C la +25°C.