GEL PENTRU CURĂȚAREA FINĂ A FEȚEI AEVIT

GEL PENTRU CURĂȚAREA FINĂ A FEȚEI AEVIT PENTRU TEN NORMAL ȘI CU TENDINȚĂ DE ÎNGRĂȘARE

Îndepărtează delicat și eficient impuritățile și machiajul

Gel fin pentru curățarea pielii AEVIT LIBREDERM®. Gelul fin pentru spălare este conceput pentru curățarea tenului normal și cu tendință de îngrășare. Îndepărtează delicat și efficient impuritățile și machiajul, pregătește pielea pentru aplicarea produselor tonice și pentru îngrijirea de bază. 

  • Datele dvs. sunt în siguranță. Datele dvs. sunt în siguranță.
  • Livrare rapidă în 24-48 ore. Livrare rapidă în 24-48 ore.
  • 14 zile pentru retur. 14 zile pentru retur.

GEL PENTRU CURĂȚAREA FINĂ A FEȚEI AEVIT PENTRU TEN NORMAL ȘI CU TENDINȚĂ DE ÎNGRĂȘARE

Îndepărtează delicat și eficient impuritățile și machiajul

Gel fin pentru curățarea pielii AEVIT LIBREDERM®. Gelul fin pentru spălare este conceput pentru curățarea tenului normal și cu tendință de îngrășare. Îndepărtează delicat și efficient impuritățile și machiajul, pregătește pielea pentru aplicarea produselor tonice și pentru îngrijirea de bază. Nu lasă sentimentul de etanșeitate și deshidratare. Sinergia vitaminelor A și E asigură un puternic efect antioxidant, protejează celulele împotriva îmbătrânirii, accelerează procesele de regenerare, restabilește elasticitatea pielii. Alantoina are un efect de catifelare și hidratare, îmbunătățește capacitatea celulelor pielii de regenerare. Aloe vera hidratează, catifelează și calmează pielea.

Mod de utilizare: o cantitate mică de gel se spumează în palme, apoi aplicați pe față cu mișcări ușor circulare, concentrându-ne asupra zonei T. Clătiți bine cu apă.

Contraindicații: intoleranță sau alergie cunoscută la oricare dintre ingrediente.

Termen de valabilitate: 24 luni, după deschidere nu mai mult de 12 luni. A nu se utiliza după data expirării.

Condiții de depozitare: a nu lăsa la îndemâna copiilor, protejat de lumina solară la temperature de la +5°C până la +25°C.